a w RNSie?
Przycisk hamulca ręcznego " dzwoni "
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Przycisk hamulca ręcznego " dzwoni "
Witam !
Mam w swojej OCTAsi " Pakiet Skórzany". Dźwignia hamulca ręcznego obszyta jest cała skórą. Podczas jazdy przycisk dźwigni wpada w wibracje i "dzwoni". Jak można temu zaradzić. Chciałbym jakoś rozmontować dźwignię i chromowaną nakładkę przykleić do przycisku , ale nie wiem jak się do tego zabrać.
Może ktoś już "przerabiał " ten problem ?????????????? POMÓŻCIEKUSZELKA
-
Komentarz
-
Witam
Kiedyś w O1 miałem to samo więc owinąłem przycisk jedną warstwą czarnej taśmy np. 3M,tak aby wystawała 1-2 mm poza uchwyt i przestało dzwonić.
Od spodu uchwytu dźwigni jest zatrzask,który należy podważyć i jednocześnie ciągnąć uchwyt w kierunku przodu auta.Pozdrawiam Janusz
Komentarz
-
Witam
Kiedyś w O1 miałem to samo więc owinąłem przycisk jedną warstwą czarnej taśmy np. 3M,tak aby wystawała 1-2 mm poza uchwyt i przestało dzwonić.
Od spodu uchwytu dźwigni jest zatrzask,który należy podważyć i jednocześnie ciągnąć uchwyt w kierunku przodu auta.
-
Musisz pomacać... Od spodu powinno być jakieś wgłębienie. taki języczek który wystarczy lekko odgiąć śrubokretem.
pzdrAdam
Komentarz
-
a da się gdzies kupić sam ten koreczek ? bo u mnie go nie ma :roll: i dziwnie to wygląda.
Niby jest tu ale cały komplet mi nie potrzebny
http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=2983#
pozdr
Komentarz
Komentarz